storitveno učenje

[Španija]

Storitveno učenje je izobraževalni pristop, ki združuje učne cilje s skupnimi storitvami, da bi zagotovil pragmatično in progresivno učno izkušnjo ob izpolnjevanju družbenih potreb.
Storitveno učenje vključuje študente v storitvene projekte, da uporabljajo učilnice v učilnicah za lokalne agencije, ki obstajajo, da bi dosegle pozitivne spremembe v skupnosti, saj se v našem projektu dobro osredotočajo na razvoj čustvenega učenja in vključenosti z otroki od treh do šestih.

V tem modulu bodo učenci lahko izboljšali svoje poklicne spretnosti z oblikovanjem intervencijskega projekta, ki se bo izvajal v dejanski šoli, s pravimi učenci in učitelji. Naučili se bodo, kako oceniti potrebe v izobraževalni ustanovi in kako s svojimi profesionalnimi orodji izboljšati položaj.

Študenti bodo delali s koncepti, povezanimi s čustveno inteligenco – kako brati in izražati čustva, občutke in občutke. To je pomembno orodje za razvoj njihovih prihodnjih delovnih mest pri izobraževanju otrok.

V tem učnem modulu bodo upoštevane tudi posebne izobraževalne potrebe, ki bodo študentom zagotovile edinstveno izkušnjo srečanja in izboljšanje njihovih spretnosti, da se bodo spoprijele z vsako situacijo, ki jo najdejo v svoji poklicni karieri.

Za dosego ciljev našega modula bodo učenci obiskovali pouk, da bi postavili glavne cilje projekta, ki ga bodo razvijali. Postavili bodo cilje in načine, kako jih doseči, pri čemer bodo sodelovali in zagotovili svoje kulturno orodje in osebno stališče.
Na drugem koraku bodo projekt prijavili v pravi šoli, kar jim bo dalo priložnost za usklajevanje in vodenje predšolskega razreda, pri čemer bodo organizirali različne igre in dejavnosti, povezane s čustveno inteligenco.

prvi teden: 7. do 13. oktobra

drugi teden: 14. do 20. oktobra

– nastanitev v družini gostiteljev
– polni penzion
– obrok dobrodošlice
– prevzem ob prihodu z letališča v Sevilli
– lokalni prevoz
– obisk in potovanja, kot je predstavljeno v programu
– vsi potrebni materiali za delavnice
– organizacijski stroški

skupna cena je: 850 €

[Stroški bodo pokriti s podporo za Erasmus + (stranka ali v celoti). Preverite znesek donacije v vaši državi.]

Študenti se bodo udeležili pouka v “Colegio Antonio Gala”, ki je postavljen na projekt Ergos. Predavanja bodo delili s študenti poklicnega usposabljanja predšolskih letnikov.
Študenti bodo ostali pri lokalnih družinah. To je velika priložnost za popolno potopitev v kulturo, gastronomijo in družbo. Delili bodo vtise in spremljali jih bodo študentje, tako da bodo imeli priložnost dobiti edinstveno izkušnjo in resničen vtis o načinu življenja v Sevilji.

Sevilja je po vsem svetu znana po svojem uličnem življenju. Po pouku je veliko stvari, ki jih je treba obiskati, veliko kulturnih doživetij, ki jih čakajo, da jih učenci odkrijejo.

Projekt Ergos je osredotočen na poklicno usposabljanje družboslovja, je šola polna življenja, kjer je veliko možnosti za kulturne dejavnosti, šport in za izmenjavo nepozabnih trenutkov z odprtimi in skrbnimi ljudmi.
Naše poklicno usposabljanje je postavljeno v šolo, kjer obstajajo tudi predšolski, osnovni in srednji razredi. Študenti EYE-ja lahko od prvega dne, pri dejanskih otrocih, izvajajo svoje poklicne spretnosti in jih spremljajo resnični strokovnjaki.

V okviru dvotedenskega modula bo kulturni dogodek enkrat letno. To je lokalna tradicija, ki vključuje glasbo, ples, rože iz barvnega papirja in preživljanje časa v naravi. To je priložnost, da izkusite nekaj preveč predaleč od tistega, kar ste kdaj videli!

The publications available on EYE Webpage are licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-Share Alike 4.0 International. This license allows you to copy, change, remix, distribute, present and perform the work only for non-commercial purposes.